keskiviikko 27. elokuuta 2014

kiire, kiire, kiirepi kiire

Moikka taas! Aloitetaan ensin huonoilla uutisilla. Blogiani ei voi alkaa vielä lukemaan lukijat palkin avulla, sillä siinä on jokin ongelma, mutta ystäväni lupasi auttaa sen kanssa, mutta hän ei ole kerinnyt vielä. En ole myöskään käynyt laittamassa  täällä blogissa postauksia vähään aikaan, koska en ole kerinnyt kiireen vuoksi ja tämänkin tein nyt kun itselleni hieman aikaa järjestin. Koulu on vienyt niin paljon aikaani, varsinkin nyt kun koulut ovat vasta alkaneet ja on vielä hieman "häslinkiä" tässä alussa, ennenkuin aikataulu järjestyy ja pääsen itsekkin rytmiin kunnolla mukaan. Yritän päästä pistämään tänne mahdollisimman paljon postauksia, mutta tässä on ollut nyt vähän kaikkea, mutta yritän muistaa laittaa ainakin jotain tänne aina viikonloppuisin. Ja sitten hieman talli asioita.
  Kaverini oli meillä yötä viime viikonloppuna, ja kävimme perjantai-illalla "yömaastossa". Seuraavana päivänä menimme käymään ihan vain tavallisessa maastossa, ja sen jälkeen kuvailimme hieman ratsastusta eri kentillämme täällä kht tulisydämen lähipiirissä (minun/perheeni pihalla).

 
tällä kelillä ei oikein huvita mennä ratsastamaan


tein keppareilleni uudet karsinat

yömaastossa minä menin Leolla...

... ja kaverini meni Mirandalla

välillä Leo hieman jännitti, koska hän oli
ensimmäisä kertaa pimeällä liikkeellä, muualla
kuin tallissa tai tarhassa.

tässä menen Mirandalla meidän maneesissamme

Leolla hiekkakentällä

Mirandalla ravia ruohokentällä 4

Leolla ensin laukkapuomit ja sitten pieni vesiese ilman vettä mustikkapensaiden välistä
ruohokenttä 4

mirandalla nostimme koipia ruohokentällä 2


maastoilemaan menimme Tähdenlennolla ja Sateella

minä menin Tähdenlennolla

kaverini meni Sateella.

piiku varjelee leluaan

Kuvia oli nyt vähän paljon, koska siinä on melkein viikon ajan otetut kuvat tätä blogia varten. Youtubeen on tulossa videoita, ja laitan niistä sitten linkin tänne blogiin jossain kohtaa kun saan sinne ladattua. Uskoisin että lataan ne sinne huomenna koulun jälkeen.

-Dansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoikaa!!!!!!!