maanantai 17. marraskuuta 2014

JEE! Kone toimii taas

moikka! Nyt kun olemme saaneet tietokonehuoneen rempan valmiiksi pääsin taas "isolle koneelle". Tällä pystyn taas päivittämään blogiani. Kuten varmaan olette huomanneet, tallillemme on tullut rutkasti uusia hevosia ja poneja. Tallimme on saapunut uusina hevosina Flicka, Boy ja Ilona ja ponina Eetu. Viimeinen "kunnon" postaus oli tehty koulussa ja siten aika sekava, koska aika loppui kesken. Nyt monet varmasti miettivät, että miksi en tee tätä puhelimella, mutta puhelimeni ei anna tehdä sitä yhtään enempää kuin läppärikään.
 Ratsut ovat saaneet uusia karsinoita ja niistä tulee kuvat jossain kohtaa. Myös loimia on saapunut, sekä vihdoin Tähdenlennolle saimme riimun. Ja aina pitää olla se yksi jolla sitä riimua ei ole, ja tällä kertaa se on Eetu. Olen myös hankkinut tallille pintelejä hevosille ja myös yksi suoja joka on tällä hetkellä kierrossa, aina sillä hevosella joka sitä tarvitsee. Eniten suojia käyttävät Leo ja Flicka. Pintelejä Eetu.
 Tallilla on myös ratsastuskoulu mahdollisuudet eli hevosia jotka käyvät tunneilla. hevoset on merkattu tietoihin nimen perään merkit rk eli ratsastuskoulu(käy ratsastuskoulun tunneilla) ja rkt eli ratsastuskoulu tarvittaessa (käy tarvittaessa ratsatuskoulun tunneilla). Hauskaa ja viihtyisää maanantain jatkoa kaikille!

-Dansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoikaa!!!!!!!