tiistai 6. tammikuuta 2015

sukua etsimässä

Moikka taas! Nyt ei oo tullu pitkään aikaan taas mitään tänne blogiin, koska on ollut ongelmia tuon tietokoneen kanssa. Nyt ostin itselleni oman läppärin ja tällä pystyn päivittämään blogiani, koska haluan.:)  Tallillamme on myös instagram-tili: kht_tulisydan menkää seuraamaan sitä, jos olette instassa, ettekä vielä seuraa sitä;).
  Mutta asiaan. Osa hevosistamme etsii nyt sukua. Emää, isää, siskoa, veljeä, varsoja jne. Seuraavat hevoset etsivät sukua:
-Flicka etsii isää. Mieluusti vähintään 7-vuotiasta, kolmipalaista, lämminveri-oria, joka on hyvä esteillä.
-Boy etsii molempia vanhempia. Vanhempien pitäisi olla puhtaita Knabstupinhevosia, kolmi-tai kaksipalaisia ja vähintään 16-vuotiaita. Toinen vanhemmista mieluusti koulutaidoiltaan vähintään he. A.
-Tähdenlento etsii myös molempia vanhempia. Puhtaita Quarterhevosia, isä esteratsu.  Mieluusti kolmi-tai kaksipalaisia, myös sukkakepparit mahdollisia jos ovat ihan ok-näköisiä. Molemmat vähintään 7-vuotiaita.
-Miranda etsii molempia vanhempia. Mieluusti laadukkaita kouluratsuja, vähintään 15-vuotiaita, sekä puhtaita New Forestinponeja. EI sukkahevosia.
-Miranda ja Leo etsivät varsaa. Koulu-tai esteratsua, puhdasta New Forestinponia, 1-6 vuotiasta, sukupuolella ei ole väliä. Mieluusti kolmipalainen.

Kuvat hevosistame läydät heidän tiedoistaan. Jos itselläsi on jokin äsken mainituista sukulaisista ja haluat antaa sen hevosemme sukulaiseksi, ilmoita tallimme instagram-tilille directiin kuvan kanssa tai, kommentoi alas tietoja ja katsomme sitten jos annan kikkini sinulle, jossa voimme keskustella enemmän. Jos sinulla ei ole instaa, eikä kikkiä, mutta omistat kuitenkin mahdollisen sukulaisen, kommentoi alas hevosen tietoja ja kerro samalla, ettei sinulla ole insta-tiliä, eikä kik-messagea, niin katsotan sitten tarkemmin miten pääsemme keskuselemaan hevosestasi.:D

Leppoisaa loppu-viikkoa kaikille!
                              -Dansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kommentoikaa!!!!!!!